Letar du efter en glaspipa?

Då har du landat helt rätt, Smoke Nation erbjuder ett unikt sortiment av glaspipor i alla prisklasser. Vi är stolta över att kunna säga att de flesta av våra glaspipor är handgjorda i USA på traditionellt vis. När du köper en glaspipa hos oss bidrar du till att hålla glasblåsartraditionen vid liv. 

HÄR hittar du hela vårt sortiment av glaspipor. Fortsätt gärna att läsa för lite tips inför ditt köp!

Då kan vi hjälpa dig. Det finns flera fördelar med att köpa en glaspipa. För det första är glaspipor enkla att både använda och rengöra. Dessutom är glas som material inert, så det släpper inte ifrån sig några föroreningar eller påverkar smaken på det som röks. Den typen av glaspipa med ett skaft och skedformad skål har blivit ett allt mer populärt rökverktyg under de senare decennierna. Under denna period som glaspipans popularitet ökade uppstod det på sina håll, till exempel i USA, en glasblåsarkultur som lade lite mer vikt vid artistiska inslag och genuint hantverk. Vi har valt att fokusera på glaspipor som ger dig mer än bara funktionen. Därför kommer du finna att de flesta av våra glaspipor är tillverkade för hand och är unika i sitt utförande. Kika in vårt sortiment från Chameleon Glass så förstår du vad vi menar!

Hur används en glaspipa?

Vanligt är att en glaspipa främst består av ett skaft och skedformad skål. På sidan av skålen brukar det finnas ett mindre lufthål. Vid rökning hålls det lilla lufthålet för medans användaren suger in rök i pipans skaft. När lufthålet sedan släpps kan mer luft flöda genom glaspipan vilket gör det enklare att få i sig röken.

Hur rengör du din glaspipa?

Det är enkelt att rengöra. Ofta behöver du något som kan lösa de rester som uppstår vid förbränning. Smoke Nation säljer till exempel rengörningspulver och koncentrat som vi vet fungerar väl. Det kan behöva skrubbas något där det byggts upp tjockare lager. Då är det bra att ha en piprensare eller en borste. Håll dig gärna där du har enkelt att skölja bort resterna då det som lösts upp tenderar att vara klibbigt.

Utvalda produkter