Är det något du saknar?

Ja, är det något du saknar? 

Har du letat runt på internet efter någonting men gått bet på varenda ställe? Du kanske letat efter en specifik produkt eller helt enkelt har en egen tanke om hur en bong eller pipa ska se ut. Vi erbjuder möjligheten att hjälpa dig! Genom våra leverantörer har vi tillgång till tiotusentals olika produkter som en Smoke Shop eller en Head Shop kan tänkas sälja. 

Efter kontakt med oss letar vi upp den efterfrågade produkten eller en likvärdig sådan och efter ditt godkännande beställs den i samband med våra ordinarie beställningar. Det innebär att du inte betalar någonting extra för vårt merarbete eller för att det är en enskild produkt som inte finns i vårt lager! 

Såhär gör du:

Skicka ett e-mail till info@smokenation.se och under ämne skriv "Produktförfrågan".

  1.  Beskriv vad för typ av produkt du letar efter, vad för behov du vill att produkten ska uppfylla och i förekommande fall vilken tillverkare som gör produkten. 
  2. Vi återkommer inom kort och meddelar om vi kan ta in den efterfrågade produkten, eller i förekommande fall föreslår en liknande produkt. I vårt svar meddelar vi även dig hur mycket det kommer att kosta inklusive frakt samt beräknad leveranstid. 
  3. Bekräftar du köpet enligt 2. skickar vi dig en orderbekräftelse, köpet är nu genomfört!