Volcano Hybrid Stationär Vaporizer

6 699 SEK

5 999 SEK

Volcano Hybrid är en efterföljare till Volcano Classic' och 'Volcano Digit' som med många år på marknaden fått en närmast legendarisk status. 

En av förbättringarna syns i den snabbare uppvärmningstiden som tar knappt 40 sekunder, detta på grund av den förbättrade dubbla spiralvärmeväxlaren.

'Volcano Hybrid', erbjuder möjligheten att kunna vaporizera både olja, vax samt örter och även två alternativ för inhalering av ångan:

Antingen använder du det klassiska ballongsystemet där ballongen först fylls med ånga som sedan inandas, eller så använder du det nya och vridbara slangsystemet som är kopplat direkt till vaporizern! 

Den digitala displayen fortsätter att imponera med sin realtidsvisning av vald och faktisk temperatur och pekskärmsknapparna är numera slitage-skyddade och lättare att rengöra. 

Nytt är också funktionen medd app-styrning av enheten via Bluetooth-anslutning. Således kan alla inställningar för vaporizern göras på distans med appen 'Storz & Bickel' och din smartphone (kompatibel med samtliga 'iOS' och 'Android' enheter). Du kan till exempel ställa in pumpintervallreglering, välja en temperatur inom området 40 ° C - 230 ° C . Konfigurerbara arbetsinstruktioner kan också ställas in för att skapa enskilda och valfria temperatursekvenser. På samma sätt kan du använda en timer för automatisk avstängning som sparar energi. 

OBS: Leveranstiden på denna produkt är mellan 7-10 dagar. 

Leveransomfattning:

1 st Volcano Hybrid stationär Vaporizer

1 st strömkabel med EU-standardkontakt, 230V

3 st Easy Valve ballong med munstycke

1 st Easy Valve ballong med adapter

1 st rör/slangsystem

1 st påfyllningskammare 

1 st liquid pad

1 st rengöringsborste

1 st uppsättning luftfilter

1 st grinder

1 st användarmanual de / sv